Blogindlæg: Brug din faste kontaktperson

Af: Christian Bramming
​Afdelingsleder - Kundeservice

Brug din faste kontaktperson til personlig rådgivning og få mere ud af din hjemmeside - læs hvordan.

Få personlig rådgivning

​​​Som kunde i DanaWeb har du altid en fast kontaktperson – uanset om du skal have designet en ny hjemmeside, om du skal have optimeret din hjemmeside til Google, eller når du blot har behov for support på dit produkt. Det betyder, at du altid har dialog med den samme medarbejder, som har kendskab til lige præcis din virksomhed og dine behov.

Vi ved af erfaring, at kunder er forskellige. Det gælder både krav til designet af din hjemmeside, beskrivelsen af din virksomhed og dine ydelser samt dine kunders behov. Derfor sikrer vi, alle vores kunder slipper for unødvendige mellemled i jagten på den rigtige løsning, der målrettet kan hjælpe dig og din virksomhed til få succes på nettet.​​

Ring til din faste kontaktperson

​​​Hvis du vil høre mere om, hvordan du kan bruge din hjemmeside aktivt i jagten på nye kunder, så ring til os på telefon 55 55 55 55 og spørg efter din faste kontaktperson.​

Tjen penge på din hjemmeside

​​Måske har du allerede fået den første henvendelse fra en kunde, der fandt din hjemmeside via en almindelig Google-søgning? Måske har du fået din første kunde via Google AdWords eller en Facebook-annonce? Det kan også være, at du slet ikke har tænkt over, hvor dine kunder kommer fra.

Uanset hvilken erfaring du har med din hjemmeside som indtjeningskilde, så kan din faste kontaktperson rådgive dig til at få mere værdi ud af din hjemmeside via konkrete tips og tricks. Mange gange bliver vores kunder overraskede over, hvor lidt der skal til for at gøre en stor forskel.

Få en gratis analyse af din hjemmeside

​​Hvis du ikke har tid til at ringe til os lige nu, men du gerne have mere ud af din hjemmeside, så kan DanaWebs gratis SEO-analyse give dig et konkret overblik over dine placeringer på Google. Samtidig får du frit en række tips til, hvordan du optimerer din hjemmeside – uanset om det handler om online markedsføring eller grafiske justeringer på din hjemmeside for større brugervenlighed.

Bestil en gratis SEO-analyse her.

Hvorfor vælger kunderne DanaWeb?​

​DanaWeb er på få år blevet Danmarks største webbureau og den førende leverandør af hjemmesider og online marketing til danske virksomheder. Vi tager ansvaret for hele processen lige fra webdesign og udvikling til hosting og markedsføring, samt den løbende servicering og opfølgning. Du finder vores webbureau lokalt i København, Aarhus, Odense og Aalborg.

​4

lokale afdelinger

+50

anerkendte certificeringer

+120

dedikerede medarbejdere

+10.000

tilfredse kunder

​Følg os på DanaWeb på Facebook DanaWeb på LinkedIn instagram

4/5 stjerner i snit ud af mere end 850 anmeldelser på Trustpilot & Google - Copyright 2019 © DanaWeb A/S

Designet & udviklet af DanaWeb - opbygget i DanaCMS​