Nyt design af danaweb.dk​

Danaweb.dk er blevet opdateret med nyt design og indhold - læs mere om den nye side her.

​Vi har netop lanceret en ny version af vores egen hjemmeside danaweb.dk. Siden har både fået nyt design og nyt indhold

Kundeservice og vores produkter

Med den nye side, har vi vi ønsket at skabe en mere tidssvarende og brugervenlig side, der har større fokus på kundeservice og selvbetjening for vore kunder.

Vi har også fokuseret på at synliggøre og beskrive vores forskellige produkter i højere grad end tidligere. Her kan du bl.a. læse mere om:

Hjemmesiden udvides løbende

Hjemmesiden vil løbende blive udvidet med mere indhold og yderligere funktionalitet. Bl.a. omkring vores produkter, job og karriere samt uddannelse. Og så glæder vi os til præsentere et par overraskelser for dig!

Vi vil gerne høre din mening

Vi vil meget gerne høre fra dig som bruger af vores side. Så har du feedback eller savner du noget, så kontakt os venligst på info@danaweb.dk.

Kontakt os ved spørgsmål

Har du generelle spørgsmål til ovenstående, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte DanaWeb på telefon 55 55 55 55. Vi sidder klar ved telefonen mandag til torsdag kl. 08.30-15.45 og fredag kl. 08.30-15.00.

Vi håber, at I vil tage godt imod den nye hjemmeside!

Hvorfor vælger kunderne DanaWeb?​

​DanaWeb er på få år blevet Danmarks største webbureau og den førende leverandør af hjemmesider og online marketing til danske virksomheder. Vi tager ansvaret for hele processen lige fra webdesign og udvikling til hosting og markedsføring, samt den løbende servicering og opfølgning. Du finder vores webbureau lokalt i København, Aarhus, Odense og Aalborg.

​4

lokale afdelinger

+50

anerkendte certificeringer

+120

dedikerede medarbejdere

+10.000

tilfredse kunder

​Følg os på DanaWeb på Facebook DanaWeb på LinkedIn instagram

4/5 stjerner i snit ud af mere end 850 anmeldelser på Trustpilot & Google - Copyright 2019 © DanaWeb A/S

Designet & udviklet af DanaWeb - opbygget i DanaCMS​