Opgradering af statistikmodul i CMS til Analytics

​Vi har opgraderet statistikmodulet bag din hjemmeside - læs om de nye muligheder her.

I disse måneder opgraderer DanaWeb statistikmodulet, der findes i opdateringssystemet på alle vores hjemmesidekunder. Det betyder, at din hjemmeside fremover benytter det anerkendte værktøj Google Analytics til sporing af dine besøgende og deres adfærd. Dette som en integreret løsning i opdateringsmodulet og i et brugervenligt design.

Fordele - uden det koster ekstra

Ved at logge ind i opdateringsmodulet og åbne det nye statistikmodul (under "Moduler"), vil du fremover have mulighed for f.eks. at se:

  • hvor dine besøgende kommer fra
  • hvilke sider, de kigger på
  • hvilke enheder, der benyttes mest

Som en ekstra service, så har vi også hjulpet dig på vej ved at opsætte sporing på de typiske kontaktformer på hjemmesiden. Det betyder, at du nu også kan følge med i antallet af målbare henvendelser, der kommer via din hjemmeside.

​​Opgraderingen sker som en del af din aftale med DanaWeb og er derfor naturligvis uden ekstra omkostninger.

Vi ordner alt det tekniske

Vi sørger for, at alt det tekniske omkring opgraderingen er på plads bag selve hjemmesiden i forhold til opsætning og integration af Google Analytics, statistikmodulet osv.

Ønsker du mere trafik og flere kunder?

Hvis du ønsker rådgivning om, hvordan du udnytter potentialet i de nye muligheder, så kontakt os endelig for en uforpligtende dialog.

​​​Kontakt os ved spørgsmål

Har du generelle spørgsmål til ovenstående, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte DanaWeb på telefon 55 55 55 55. Vi sidder klar ved telefonen mandag til torsdag kl. 08.30-15.45 og fredag kl. 08.30-15.00.

Hvorfor vælger kunderne DanaWeb?​

​DanaWeb er på få år blevet Danmarks største webbureau og den førende leverandør af hjemmesider og online marketing til danske virksomheder. Vi tager ansvaret for hele processen lige fra webdesign og udvikling til hosting og markedsføring, samt den løbende servicering og opfølgning. Du finder vores webbureau lokalt i København, Aarhus, Odense og Aalborg.

​4

lokale afdelinger

+50

anerkendte certificeringer

+120

dedikerede medarbejdere

+10.000

tilfredse kunder

​Følg os på DanaWeb på Facebook DanaWeb på LinkedIn instagram

4/5 stjerner i snit ud af mere end 850 anmeldelser på Trustpilot & Google - Copyright 2019 © DanaWeb A/S

Designet & udviklet af DanaWeb - opbygget i DanaCMS​