Mere indhold på hjemmesiden

Få hjælp af DanaWeb til at få mere tekst eller flere billeder på hjemmesiden

Hvordan får jeg mere indhold på min hjemmeside?

Det er som udgangspunkt dit eget ansvar at sørge for at få tekst eller billeder på din hjemmeside. 

Hvis du ønsker at tilføje eller ændre eksisterende tekster på hjemmesiden, kan du nemt gøre det via opdateringsmodulet (CMS). Alternativt kan du også kontakte vores kundeservice for hjælp til at foretage rettelser til din hjemmeside.

Hvordan skriver jeg gode tekster til hjemmesiden?

Når du skriver tekster til din hjemmeside, har du både flere begrænsninger og flere muligheder end i det trykte medie.

Tekst på internettet læses ikke på samme måde som trykt tekst. Læseren på internettet har sjældent den samme tålmodighed med en tekst på skærmen og springer rundt til de steder, der fanger læserens opmærksomhed. Det er derfor vigtigt, at din hjemmeside er logisk og overskueligt opbygget. Det er ligeledes vigtigt, at teksten er let at skimme igennem.

Når du skriver til din hjemmeside, skal du tage højde for nedenstående for at teksten er læsevenlig på en skærm:​

  • Skriv korte sætninger
  • Hold teksten i korte afsnit
  • Skriv det vigtigste først
  • Brug gerne tekstspalter
  • Undgå brug af meget lange ord
  • Brug en passende skriftstørrelse
  • Brug tekstfarve i sort eller mørk farve


Alt afhængigt af din branche kan DanaWeb tilbyde at indsætte standardtekst på din hjemmeside. Teksterne er meget generelle og benyttes primært til at fylde tekstområder ud på hjemmesiden. Typisk vil vi anbefale dig at omskrive standardiseret indhold, så dine tekster passer bedre til din virksomhed og giver et mere personligt indtryk hos dine hjemmesidebesøgende.

​Er det nødvendigt at have tekster på min hjemmeside?

En tom hjemmeside er ikke en god hjemmeside, og derfor anbefaler vi altid, at du skriver nogle målrettede tekster til dine kunder, der fortæller, hvad du arbejder med.

Udover dine eksisterende besøgende er nye besøgende fra Googles søgeresultater en meget vigtig del af din hjemmesides potentiale. ​Du bør derfor altid overveje, om du skriver noget relevant indhold for dine potentielle kunder.

Kan jeg få hjælp af DanaWeb til at skrive tekster til hjemmesiden?

Vi hjælper hver dag tusindvis af kunder med at optimere deres hjemmeside. Vi kan hjælpe dig ved at skrive nye tekster, så du får noget godt indhold. Dertil kan vi hjælpe dig ved specifikt at målrette indholdet til Googles søgeresultater, så din hjemmeside bliver vist i de relevante søgeresultater hos dine potentielle kunder. 

Er det nødvendigt at have billeder på min hjemmeside?

Uden billeder kan en hjemmeside virke meget tung for læseren. Gode billeder er samtidig med til at styrke dit skriftlige indhold og fungerer som et godt supplement til indholdet og det samlede indtryk af din hjemmeside.

Hvis du ikke selv har mulighed for at tage nogle billeder af din forretning eller af dine arbejdsopgaver, kan DanaWeb hjælpe med at sende en fotograf ud til dig. Sammen kan I sørge for at få taget relevante billeder til brug på hjemmesiden, så den bliver personlig og relevant for dine besøgende.

 

​Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte DanaWeb på telefon 55 55 55 55 eller info@danaweb.dk for at høre mere om mulighederne for optimering af din hjemmeside med nye tekster eller billeder. 

Vi kan også give dig et par tips og tricks til at gøre din hjemmeside mere interessant for dine besøgende - og dermed gavne din virksomhed.

​Følg os på DanaWeb på Facebook DanaWeb på LinkedIn instagram

4/5 stjerner i snit ud af mere end 850 anmeldelser på Trustpilot & Google - Copyright 2019 © DanaWeb A/S

Designet & udviklet af DanaWeb - opbygget i DanaCMS​