​Glemt kodeord/password til hjemmeside

Få hjælp hvis du har glemt dit password​ til opdateringsmodulet (CMS) eller din e-mailkonto

Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt mit password til CMS?

Hvis du har glemt dit kodeord til opdateringsmodulet (CMS), kan du kontakte DanaWebs kundeservice på telefon 55 55 55 55 eller support@danaweb.dk

Af sikkerhedshensyn udleverer DanaWeb kun password via e-mail, og vi sender udelukkende passwordet til den e-mail, der er angivet i DanaWebs kundesystem.

Vi kan i særlige tilfælde udlevere dit password ved at ringe til det telefonnummer, der står i vores kundesystem, hvis du ikke kan modtage e-mails.

Via vores nyeste opdateringsværktøj kan du klikke på Glemt kodeord, og indtaste den e-mail adresse, du benytter som brugernavn ved login. Du vil herefter modtage en e-mail med dit nye kodeord.

Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt mit password til min e-mailkonto?​

Hvis du har glemt dit password til din e-mailkonto, skal du kontakte DanaWebs kundeservice direkte på telefon 55 55 55 55 eller support@danaweb.dk.
 

DanaWeb kan kun nulstille dit password. Vi kan ikke sende det gamle password, da det er krypteret.

DanaWeb vil kun oplyse dit nye password over telefonen, hvis du ringer fra det telefonnummer, der er angivet i DanaWebs kundesystem. 

Alternativt kan vi sende det nye password til en e-mailadresse på samme domænenavn eller til en adresse registreret på dit kundeforhold i vores kundesystem.

​Følg os på DanaWeb på Facebook DanaWeb på LinkedIn instagram

4/5 stjerner i snit ud af mere end 850 anmeldelser på Trustpilot & Google - Copyright 2019 © DanaWeb A/S

Designet & udviklet af DanaWeb - opbygget i DanaCMS​