Persondataforordning og persondatalov

Læs mere om den nye persondataforordning og persondatalov (GDPR), der kommer til maj 2018.

Den 25. maj 2018 træder den nye persondataforordning og persondatalov (GDPR) i kraft, og DanaWeb er allerede nu i gang med at klargøre vores systemer, så vi lever op til de nye ændringer.

Hvad betyder det for dig som kunde?

På nuværende tidspunkt skal du ikke foretage dig noget.

I løbet af første kvartal 2018 udsender vi mere information om, hvordan vi behandler og beskytter din virksomheds data og personoplysninger. I den forbindelse vil nogle virksomheder modtage en databehandleraftale.

Hvad er en databehandleraftale?

En databehandleraftale beskytter virksomhedens personoplysninger. Derfor er vi i gang med at se på, om vores samarbejde med vores kunder omkring produkter og tjenester betyder, at Danaweb skal indgå en konkret databehandleraftale med udvalgte kunder

Hvis din virksomhed overlader personoplysninger til DanaWeb, skal der muligvis indgås en databehandleraftale med os. En sådan aftale beskriver, hvordan vi opfylder krav til sikker behandling af data, hvilke typer af personoplysninger der behandles, hvilke behandlinger der foretages, formålet med behandlingen, varigheden af behandlingen, hvordan den registreredes rettigheder opfyldes, etc.

Hvis du ikke skal have en databehandleraftale med DanaWeb, vil vi naturligvis indsamle den nødvendige information, så din virksomhed nemt kan få et overblik over, hvordan vi behandler data fra jer i overensstemmelse med persondataforordningen og persondataloven (GDPR).

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, er du naturligvis velkommen til at kontakte DanaWeb direkte via e-mail på info@danaweb.dk.

Hvorfor vælger kunderne DanaWeb?​

​DanaWeb er på få år blevet Danmarks største webbureau og den førende leverandør af hjemmesider og online marketing til danske virksomheder. Vi tager ansvaret for hele processen lige fra webdesign og udvikling til hosting og markedsføring, samt den løbende servicering og opfølgning. Du finder vores webbureau lokalt i København, Aarhus, Odense og Aalborg.

​4

lokale afdelinger

+50

anerkendte certificeringer

+150

dedikerede medarbejdere

+10.000

tilfredse kunder

​Følg os påDanaWeb på FacebookDanaWeb på LinkedInDanaWeb på Google+  instagram

4/5 stjerner i snit ud af mere end 700 anmeldelser på Trustpilot & Google - Copyright 2017 © DanaWeb A/S

Designet & udviklet af DanaWeb - opbygget i DanaCMS​