Login til opdateringsmodulet (CMS)

Læs mere om hvordan du logger ind på din hjemmeside​ for at redigere indholdet

Hvordan logger jeg ind i CMS?

For at kunne redigere i indholdet på din hjemmeside hos DanaWeb, skal du være logget på opdateringsmodulet (CMS) med dit brugernavn og adgangskode.

Du kan logge ind i CMS'en ved at skrive din hjemmesideadresse efterfulgt af /cms, f.eks. www.ditdomæne.dk/cms. Her kan du indtaste dit brugernavn og din adgangskode, som du har fået udleveret af DanaWeb.

Kan jeg oprette flere brugere?

Ja, du kan selv oprette nye brugere i dit CMS. Du tilgår punktet 'Indstillinger' øverst i din oversigt og vælger herefter 'Systembrugere' i venstre side. Her kan du vælge 'Opret bruger' og indtaste den ønskede e-mail og kodeord til vedkommende.

Hvis du skal have hjælp til at oprette nye brugere, er du velkommen til at kontakte DanaWeb direkte på telefon 55 55 55 55 eller skrive til support@danaweb.dk.

Hvordan genskaber jeg mit kodeord, hvis jeg har glemt det?

Hvis du har glemt dit kodeord til opdateringsværktøjet (CMS), kan du kontakte DanaWebs kundeservice direkte på telefon 55 55 55 55 eller support@danaweb.dk.

Af sikkerhedsmæssige årsager udleverer DanaWeb kun dit kodeord via e-mail. Vi sender en e-mail til den kontakt, der er angivet i vores kundesystem.

Vi kan i særlige tilfælde udlevere dit password ved at ringe til det telefonnummer, der står i vores kundesystem, hvis du ikke kan modtage e-mails.

Via vores nyeste opdateringsværktøj kan du klikke på Glemt kodeord, og indtaste den e-mail adresse, du benytter som brugernavn. 

​Følg os på DanaWeb på Facebook DanaWeb på LinkedIn instagram

4/5 stjerner i snit ud af mere end 850 anmeldelser på Trustpilot & Google - Copyright 2019 © DanaWeb A/S

Designet & udviklet af DanaWeb - opbygget i DanaCMS​