Ansvar for indhold på webshop

Læs mere om ansvaret for dit indhold på din webshop

Redigerer DanaWeb mit indhold på min webshop for mig?

Nej, DanaWeb redigerer aldrig kundernes indhold på webshops. Det er meget vigtigt, at det er kunderne selv, der redigerer i indholdet på deres webshop. En handelsplatform er vigtig, og derfor er det også kundens eget ansvar at ajourføre indhold på webshoppen, herunder priser, betalingsvilkår, handelsbetingelser, mv.

Alle ændringer på din webshop kan foretages via opdateringsmodulet (CMS). Du kan logge på dit opdateringsmodul ved at skrive /dwadmin efter dit domænenavn. F.eks. ditdomænenavn.dk/dwadmin.

Kan jeg sende produkter til DanaWeb til oprettelse?

Nej, DanaWeb tilbyder ikke at oprette produkter for dig. For at oprette produkter skal du tilgå opdateringsmodulet (CMS) ved brug af det udleverede brugernavn og adgangskode.

Hvis du har spørgsmål til oprettelse af varer via dit opdateringsmodul (CMS), kan du kontakte kundeservice på telefon 55 55 55 55 eller mail support@danaweb.dk.

Hvorfor vælger kunderne DanaWeb?​

​DanaWeb er på få år blevet Danmarks største webbureau og den førende leverandør af hjemmesider og online marketing til danske virksomheder. Vi tager ansvaret for hele processen lige fra webdesign og udvikling til hosting og markedsføring, samt den løbende servicering og opfølgning. Du finder vores webbureau lokalt i København, Aarhus, Odense og Aalborg.

​4

lokale afdelinger

+50

anerkendte certificeringer

+120

dedikerede medarbejdere

+10.000

tilfredse kunder

​Følg os på DanaWeb på Facebook DanaWeb på LinkedIn instagram

4/5 stjerner i snit ud af mere end 850 anmeldelser på Trustpilot & Google - Copyright 2019 © DanaWeb A/S

Designet & udviklet af DanaWeb - opbygget i DanaCMS​