Få vist og test din kampagne i MailChimp​

Menupunktet Preview and Test indeholder alle dine kampagnens testmuligheder. Fra denne menu kan du gå til Preview Mode, som giver dig en ide om hvordan din kampagne gengives på computere og mobile enheder.​

Klik på billedet for at se det i stor størrelse​

OBS: Hvis du bruger Merge Tags i din kampagne vil du se at de sætter en tekst ind når du ser kampagnen i Preview Mode. Disse viser dig at de fusionerede koder virker som de skal og vil blive erstattet med abonnenters informationer så snart du sender kampagnen.

Fra Previews and Test menuen vil du også have mulighed for at sende testmails til en hvilken som helst E-mail du skulle have lyst til, se forhåndsvisning af mobilversionen af din kampagne, bruge Link checker for at være sikker på at alle links i din kampagne virker eller sætte Social Cards op til din kampagne. Når den er aktiveret vil du få muligheden for at vælge billede og kort tekst som vil blive vist på Facebook, Twitter og Gmail.

Det endelige testværktøj, der er mulighed for at bruge i Preview and Test er Inbox Inspector. Denne automatiserer testprocessen og gengiver kampagnen som de vises på tværs af flere abonnenter, med blot et par klik. Det kan også køre spamfilterkontrol af indholdet for at hjælpe dig med at identificere potentielle faresignaler i din kampagne. Inbox Inspector er til rådighed for de betalende brugere af MailChimp, man kan køre op til 25 inspektioner om ugen. Hvis du har en gratis konto på MailChimp, vil en enkelt inspektion koste 3$.

​Følg os på DanaWeb på Facebook DanaWeb på LinkedIn instagram

4/5 stjerner i snit ud af mere end 850 anmeldelser på Trustpilot & Google - Copyright 2019 © DanaWeb A/S

Designet & udviklet af DanaWeb - opbygget i DanaCMS​