Tips som skal overholdes med MailChimp​

​Når du opretter en MailChimp konto, accepterer du at overholde alle anti-spam regler og MailChimps vilkår for anvendelse​. Disse vilkår kræver, at alle lister skal være tilladelse baseret, som består af abonnementer som aktivt har tilmeldt sig via en kontaktformular eller har givet udtrykkelig tilladelse til dig, på at du må tilføje dem til mail listen.

Du skal have konkret bevis for at abonnenten ønsker, at du kommunikerer med dem. Vær desuden opmærksom på disse retningslinjer inden du går igang:​

  • Sørg for at hensigten med tilmeldings formularen er tydeligt angivet. Alle potentielle abonnenter bør forstå at, ved at indsende deres kontaktoplysninger via formularen giver de samtykke om at du må sende dem mails.
  • Formularer som hedder "Kontakt os" eller "Yderligere oplysninger" er ikke acceptable metoder til at tilføje abonnenter til en mail liste. Disse formularer bruges til at indikere en en-til-en mail, ikke til at du kan sende nyhedsbreve til dem.
  • E-mail adresser der er indsamlet verbalt, fra personlige adressekartoteker, fra visitkort eller fra sociale medier er ikke acceptable metoder til at indsamle til en mail liste på, da disse ikke har mulighed for at komme med deres samtykke.
  • Selv om det generelt er i orden at tilføje eksisterende kunder til en mail liste, skal det være kunder som regelmæssigt har modtaget mails fra dig. Brug kun adresser, som har ønsket at blive tilføjet til din liste.
  • Det er ikke tilladt at bruge nogen form for tredjeparts lister i systemer. Dette omfatter offentligt tilgængelige, købt, lejet eller partner lister.

Hvis du er i tvivl om ​din liste er acceptabel kan du kontakte MailChimp for at høre dem ad.

OBS: Kommunikationen foregår på engelsk

​Følg os på DanaWeb på Facebook DanaWeb på LinkedIn instagram

4/5 stjerner i snit ud af mere end 850 anmeldelser på Trustpilot & Google - Copyright 2019 © DanaWeb A/S

Designet & udviklet af DanaWeb - opbygget i DanaCMS​