Om DanaWeb​ - Danmarks største webbureau

DanaWeb er Danmarks største webbureau og leverandør af webdesign, hosting & markedsføring - læs hvorfor.

Danmarks #1 webbureau

Hos DanaWeb, er vi stolte af, at være landets største leverandør af hjemmesider og online marketing til danske virksomheder. Vi er et full-service webbureau, der tager ansvaret for hele processen lige fra webdesign og udvikling til hosting og markedsføring, samt den løbende rådgivning og servicering.​

​Siden startskuddet i 2003, i ydmyge kælderlokaler i hjertet af København, har vi oplevet stor kundetilgang. Det betyder, at vi i dag er +130 dedikerede medarbejdere, som dagligt hjælper vore mere end 10.000 kunder, der primært er små og mellemstore virksomheder.

Succesen skyldes i høj grad vores brugervenlige produkter, konkurrencedygtige priser og skarpe fokus på at yde en god kundeservice.​

Brugervenlige produkter

​Vi designer og udvikler vores hjemmesider i et responsivt webdesign. Det betyder, at websitet automatisk tilpasser sig alle enheder - uanset om dine kunder kommer fra mobil, tablet eller desktop.

Under Referencer, kan du se eksempler på professionelle hjemmesider, vi har designet.

Se hjemmeside-design

Hjemmesiden er samtidig bygget op omkring et brugervenligt CMS (DanaCMS), så du nemt og effektivt kan vedligeholde indholdet.​​

Gratis opdatering & fri support

​Når du er kunde hos os, hjælper vi dig gratis med at opdatere hjemmesiden - året rundt. Så hvis du ikke selv har tiden, lysten eller evnerne, så send blot dine opdateringer til os og vi klarer resten - uden ekstra omkostninger. 

Vores aftaler omfatter desuden fri support, så du altid kan kontakte os med spørgsmål til hjemmeside og mail.

I vores kundeservice vil en fast kontaktperson hjælpe dig med kompetent rådgivning og service omkring din løsning og dine behov.

Full-service webbureau

​Vi lever af, at din virksomhed har succes og får flere kunder. Derfor har vi også et stort fokus på at levere online-produkter i høj kvalitet til meget konkurrencedygtige priser.

For dig som kunde betyder det, at du kan samle alle dine online-aktiviter hos os som full-service webbureau.

Fokus på online markedsføring

Hos DanaWeb hjælper vi dig med rådgivning og online markedsføring, så du bliver mere synlig. F.eks. med annoncer på Google med AdWords eller ved at lave søgemaskineoptimering (SEO), der giver din virksomhed flere placeringer i toppen af søgemaskinerne. Vi hjælper dig også med annoncering på Facebook, så du i stedet kan fokusere på det, du er bedst til.

Når vi laver online marketing for dig, sørger vi for løbende optimering, overskuelig rapportering og personlig opfølgning, der sikrer dig det rette afkast af din investering.

​Samarbejde med Google & Microsoft

​Som et af blot få webbureauer i Danmark, er vi Premier Google Partner og har et tæt samarbejde med Google. Samarbejdet sikrer høj kvalitet, god service og attraktive kampagner for vore mange kunder, når vi hjælper dem.

Vi er også Microsoft Gold Partner og samarbejder med Microsoft på en række områder - bl.a. Microsoft 365 og hosting.

Lokalt webbureau nær dig

​Du finder vores hovedkontor i Ballerup ved København, der bl.a. omfatter grafisk produktion, udvikling, kundeservice, online marketing, administration og kunderådgivning.

Vi har lokale salgskontorer i København, Aarhus, Odense og Aalborg samt et svensk datterselskab, DanaWeb AB.

Geografisk kan vi således nemt møde vores kunder, hvilket er afgørende for et godt og tæt samarbejde - uanset om du er eksisterende kunde eller overvejer at blive kunde.

Vil du vide mere?​

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 55 55 55 55 eller info@danaweb.dk, hvis du vil vide mere om DanaWeb eller vores produkter - det er helt uforpligtende.

Hvorfor vælger kunderne DanaWeb?​

​DanaWeb er på få år blevet Danmarks største webbureau og den førende leverandør af hjemmesider og online marketing til danske virksomheder. Vi tager ansvaret for hele processen lige fra webdesign og udvikling til hosting og markedsføring, samt den løbende servicering og opfølgning. Du finder vores webbureau lokalt i København, Aarhus, Odense og Aalborg.

​4

lokale afdelinger

+50

anerkendte certificeringer

+120

dedikerede medarbejdere

+10.000

tilfredse kunder

Vil du høre mere om vores produkter?​

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på DanaWeb på Facebook DanaWeb på LinkedIn instagram

4/5 stjerner i snit ud af mere end 850 anmeldelser på Trustpilot & Google - Copyright 2019 © DanaWeb A/S

Designet & udviklet af DanaWeb - opbygget i DanaCMS​