Google indgår samarbejde med DanaWeb

Samarbejde i mellem Google og DanaWeb giver din virksomhed flere fordele - læs her hvorfor.

​​Google, der er verdens største søgemaskine, har indgået et formelt samarbejde med DanaWeb, der er Danmarks største web- og online marketing bureau. DanaWeb bliver samtidig Premier Google Partner, som et af blot få webbureauer i Danmark.

Uddannelse, kvalitet og fordele

Samarbejdet omfatter løbende uddannelse og certificering af vore medarbejdere i Googles produkter - primært AdWords og Analytics.

Det vedrører også kvalitetssikring af vore kampagner, så du som kunde er sikret gode resultater af vores opsætninger og optimeringer.

Det tætte samarbejde med Google giver også mulighed for udvidet support og attraktive kampagner til gavn for vore mange kunder.

​Certificeret AdWords-bureau

Som Premier Google Partner, er vi hos DanaWeb naturligvis certificeret i alle Googles produkter indenfor online marketing.

Det betyder, at vi har individuelle certificeringer i AdWords indenfor Search, Mobile, Display, Shopping og Video. Endvidere, så er vi certificeret i Mobile Sites og Google Analytics.

​​Udover vores certificeringer, så anerkender Google vores kampagners performance og har tildelt os specialiseringer i AdWords indenfor Search, Mobile, Display og Shopping. Det er din tryghed, når du vælger os til Google AdWords.

Du kan se vores partnerstatus hos Google her.

Tilbud: Kom i gang for kun 3.995,-

I samarbejde med Google, tilbyder vi lige nu professionel opsætning og optimering​ af AdWords til kun 3.995 kr. ex moms, hvor hele beløbet går til annoncerne på Google!

Kampagnen omfatter også call tracking, løbende rapportering og personlig opfølgning. På den måde er du sikret optimalt udbytte i perioden på optil 60 dage, som kampagnen kører.

​​Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om vores samarbejde med Google eller hvordan, du får flere kunder med AdWords, så kontakt os på 55 55 55 55 eller info@danaweb.dk.

Du kan også læse mere om Google AdWords her.

Hvorfor vælger kunderne DanaWeb?​

​DanaWeb er på få år blevet Danmarks største webbureau og den førende leverandør af hjemmesider og online marketing til danske virksomheder. Vi tager ansvaret for hele processen lige fra webdesign og udvikling til hosting og markedsføring, samt den løbende servicering og opfølgning. Du finder vores webbureau lokalt i København, Aarhus, Odense og Aalborg.

​4

lokale afdelinger

+50

anerkendte certificeringer

+120

dedikerede medarbejdere

+10.000

tilfredse kunder

​Følg os på DanaWeb på Facebook DanaWeb på LinkedIn instagram

4/5 stjerner i snit ud af mere end 850 anmeldelser på Trustpilot & Google - Copyright 2019 © DanaWeb A/S

Designet & udviklet af DanaWeb - opbygget i DanaCMS​