Få en gratis SEO-analyse og opnå flere kunder med din hjemmeside!

SEO & synlighed på Google

​Brugervenlighed & mobiltilpasning

Konvertering & teknisk opsætning

Vil du høre mere om vores produkter?

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

SEO-analyse

Få en gratis SEO-analyse

Udfyld formularen og bliv kontaktet!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gratis analyse af hjemmeside

Får du det optimale ud af din hjemmeside? Lad os hjælpe dig med svaret! Selv små forbedringer kan have stor betydning for din synlighed på Google, antallet af dine besøgende og ikke mindst de henvendelser, du modtager fra websitet.​

Som Danmarks største webbureau, og leverandør af hjemmesider i mere end 10 år, har vi samlet en masse erfaringer. Dem ønsker vi nu at dele med dig – helt gratis!

Ved at udfylde formularen her på siden, så modtager du en gratis analyse af dit website. Analysen vil indeholde fokus på følgende:

  • ​Søgemaskineoptimering (SEO)
  • ​Brugervenlighed og mobiltilpasning
  • ​Konvertering
  • ​Teknisk opsætning

Med rapporten gennemgår vi evt. udfordringer og giver dig konkrete anbefalinger til, hvordan de kan løses, så din hjemmeside kan optimeres.

Analysen vil være unik og manuelt udarbejdet af en af vore erfarne medarbejdere, og du vil have mulighed for en personlig gennemgang.​​

SEO & synlighed på Google

Gode placeringer, og stor synlighed på Google, kan være et afgørende konkurrenceparameter i jagten på nye kunder for langt de fleste virksomheder.

Forklaringen er, at søgemaskinen bruges af mere end 95 % af danskerne, ligesom mindst halvdelen af din hjemmesides besøgende typisk vil komme herfra.

Derfor har analysen også stort fokus på søgemaskineoptimering (SEO) og dine søgeords placeringer på Google.

Brugervenlighed & mobiltilpasning

SEO og trafik fra søgemaskinerne er vigtigt, men uden en brugervenlig hjemmeside kan det være lige meget. Tålmodigheden online er kort hos dine potentielle kunder, så det skal være hurtigt, nemt og logisk at navigere rundt på websitet.

En vigtig del af brugervenlighed (usablilty) er mobiltilpasning, så din webside vises optimalt på både mobil, tablet og desktop.

50 % af hjemmesidens besøgende vil typisk komme fra mobil, ligesom Google også rangerer deres søgeresultater ud fra mobilvenlighed.

Og så er en god grundregel inden for både SEO, brugervenlighed og mobiltilpasning i øvrigt: Hvis brugeren ikke har en god oplevelse, så har Google det formentlig heller ikke.

Konverteringsoptimering af website

Konvertering, eller mangel på samme, kan være forskellen på din hjemmesides succes eller fiasko. Med masser af besøgende, mange sidevisninger og lang besøgstid, er du næsten i mål, men konverterer websitet din virksomheds potentiale fuldt ud?

En stigning på blot 1 % i henvendelserne fra din hjemmeside kan have stor betydning for antallet af nye kunder til din virksomhed.

Det er fint, at dine besøgende har muligheden for at kontakte dig, men hvorfor skal de gøre det? Og er det intuitivt og tydeligt, hvordan det gøres?

​Teknisk analyse af hjemmeside

Hvis din hjemmeside har nogle vigtige tekniske udfordringer, der bør løses, så vil analysen også belyse det.

Her vil vi tage dig i hånden og hjælpe dig sikkert videre, så du ikke står alene tilbage med uforståelige, tekniske formuleringer, der kan autogenereres på sekunder på mange andre websites.

Vil du vide mere?

Hvis du vil høre mere om vores SEO-analyse, kan du kontakte os på 55 55 5​5 55 eller info@danaweb.dk - det er helt uforpligtende.

Du er også velkommen til at læse mere om vores professionelle hjemmesider og søgemaskineoptimering (SEO).

Hvorfor vælger kunderne DanaWeb?​

​DanaWeb er på få år blevet Danmarks største webbureau og den førende leverandør af hjemmesider og online marketing til danske virksomheder. Vi tager ansvaret for hele processen lige fra webdesign og udvikling til hosting og markedsføring, samt den løbende servicering og opfølgning. Du finder vores webbureau lokalt i København, Aarhus, Odense og Aalborg.

​4

lokale afdelinger

+50

anerkendte certificeringer

+120

dedikerede medarbejdere

+10.000

tilfredse kunder

Vil du høre mere om vores produkter?

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på DanaWeb på Facebook DanaWeb på LinkedIn instagram

4/5 stjerner i snit ud af mere end 850 anmeldelser på Trustpilot & Google - Copyright 2019 © DanaWeb A/S

Designet & udviklet af DanaWeb - opbygget i DanaCMS​