Forbedring af sikkerhed på hjemmesider med SSL

​​Vi forbedrer sikkerheden på vore hjemmesider ved at opgradere forbindelsen til https - læs her hvorfor.

I disse måneder opgraderer DanaWeb alle vores hjemmesidekunder med såkaldte SSL-certifikater. Det betyder, at hele din hjemmeside fremover kører via en krypteret og derfor mere sikker forbindelse. Ligesom, når du selv benytter netbank eller betaler på nettet.

Fordele - uden det koster ekstra

Dine besøgende vil derfor fremover få vist en hængelås i adressefeltet i browseren, hvilket giver dem ekstra tryghed i beslutningsprocessen og dermed øger dine muligheder for henvendelser fra kunder.

Google har også meldt ud, at en sikker forbindelse er ét af de mange parametre, de rangerer efter i forhold til at få en høj placering på deres søgemaskine.

Opgraderingen sker som en del af din aftale med DanaWeb og er derfor naturligvis uden ekstra omkostninger.

Vi ordner alt det tekniske

Vi sørger for, at alt det tekniske omkring opgraderingen er på plads på selve hjemmesiden i forhold til interne links, kodning osv. Derudover, så sikrer vi, at der automatisk viderestilles til den nye krypterede version af hjemmesiden, når de gamle links benyttes. Det samme gælder, hvis du har en aftale med os omkring Google AdWords.

Hvad kan du selv gøre?

Når du fremover retter eller får tilføjet indgående links til din hjemmeside, f.eks. fra Facebook, så kan du med fordel bruge den opgraderede adresse med https.

Kontakt os ved spørgsmål

Har du spørgsmål til ovenstående, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte DanaWeb på telefon 55 55 55 55. Vi sidder klar ved telefonen mandag til torsdag kl. 08.30-15.45 og fredag kl. 08.30-15.00.

Hvorfor vælger kunderne DanaWeb?​

​DanaWeb er på få år blevet Danmarks største webbureau og den førende leverandør af hjemmesider og online marketing til danske virksomheder. Vi tager ansvaret for hele processen lige fra webdesign og udvikling til hosting og markedsføring, samt den løbende servicering og opfølgning. Du finder vores webbureau lokalt i København, Aarhus, Odense og Aalborg.

​4

lokale afdelinger

+50

anerkendte certificeringer

+120

dedikerede medarbejdere

+10.000

tilfredse kunder

​Følg os på DanaWeb på Facebook DanaWeb på LinkedIn instagram

4/5 stjerner i snit ud af mere end 850 anmeldelser på Trustpilot & Google - Copyright 2019 © DanaWeb A/S

Designet & udviklet af DanaWeb - opbygget i DanaCMS​