Få en professionel hjemmeside, der giver din virksomhed flere kunder

Responsivt design

Brugervenligt CMS

Gratis opdatering & fri support

Vil du høre mere om vores hjemmesider?

Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Professionel hjemmeside

​Med en professionel hjemmeside, er du sikret flere kunder til din virksomhed - læs hvordan og få en pris.

Responsive design

Vi designer din unikke hjemmeside i et responsivt design Det betyder, at websitet automatisk tilpasser sig alle enheder - uanset, om dine kunder besøger den fra mobil, tablet eller desktop.

Det gør samtidig din nye webside mobilvenlig, hvilket er vigtigt i dag, da 50% af dine kunder typisk vil komme herfra. Du slipper dermed for at have flere versioner af websitet og indholdet skal derfor kun opdateres ét sted.​

Når du er kunde hos os, har du desuden mulighed for et gratis redesign af dit website hvert andet år. Det sikrer, at din virksomhed altid har en tidssvarende side.

Under Referencer, kan du se eksempler på professionelle hjemmesider, vi har designet.

Se hjemmeside-design

​​

​Brugervenligt CMS

​Hjemmesiden bygger vi op omkring et brugerve​nligt CMS, der er en forkortelse for Content Management System. CMS'en er det opdateringsmodul, der ligger bag ved websitet, så tekst og billeder nemt og effektivt kan vedligeholdes. Systemet kan tilgås alle steder fra, blot du har forbindelse til internettet, og er lige så nemt at bruge som Word.

Vi har udviklet vores eget CMS-system, kaldet DanaCMS, der bl.a. også omfatter moduler til:

Alt sammen, som en del af produktet og du undgår dermed ekstra tilkøb og dyre licenser.

Gratis opdatering året rundt

​Hos DanaWeb hjælper vi gratis med op​datering af din CMS-hjemmeside året rundt, så du kan gøre det, du er bedst til. Så hvis tiden er knap eller du ikke selv har lysten eller evnerne, sender du blot opdateringerne ind til os og så klarer vi dem for dig - uden ekstra omkostninger.

Du er også altid velkommen til at ringe på 55 55 55 55, hvor vi sidder klar til at hjælpe.

Fri support & fast kontaktperson

​Vores aftaler omfatter fri su​pport, der giver dig mulighed for løbende at kontakte os med spørgsmål til hjemmeside og mail. En fast kontaktperson vil hjælpe dig, så du er sikret kompetent rådgivning og service omkring din løsning.

Inkl. hosting af hjemmeside og mail

​Ved at vælge DanaWeb, får du også profe​ssionel hosting af hjemmeside og mail med i prisen. Vi ved, hvor vigtigt begge dele er for en succesfuld virksomhed i dag, så vi stiller store krav til driftsikkerhed og oppetid for vore systemer.

Når du køber en ny hjemmeside, inkluderer aftalen op til fem e-mailadresser med 2 GB plads per e-mailkonto.​ De kan benyttes via webmail og sættes op i f.eks. Outlook samt på dine forskellige mobile enheder.

Vore websites kører via en sikker forbindelse (SSL), ligesom når du benytter netbank, så informationer sendes krypteret via siden. Det skaber tryghed for kunderne og giver dig en fordel på søgemaskinerne.

Optimering af hjemmeside

Som kunde hos os, medfølger der en basis-søgemaskineoptimering af din nye CMS-hjemmeside. Det betyder, at vi sørger for den grundlæggende optimering af din side og dens indhold, så du kan findes for dine kunder på Google.

​Ønsker du fokus på online marketing, kan du kontakte os for at høre mere om:

Hjemmesiden er også forberedt til dig, der selv laver online markedsføring, da den giver gode muligheder for f.eks. at optimere landingssider, analysere statistik og implementere sporingskoder.

Hvad koster en professionel hjemmeside?

Hos DanaWeb, der koster en professionel hjemmeside fra kun 4.788 kr./årligt ex moms. ​Prisen omfatter bl.a. responsivt webdesign, brugervenligt CMS, gratis opdatering og fri support.

Vil du vide mere?​

Vil du høre mere om vores professionelle CMS-hjemmesider og have en skræddersyet pris, så kontakt os på telefon 55 55 55 55 eller info@danaweb.dk - det er helt uforpligtende.

Du har også mulighed for at få en gratis SEO-analyse af din nuværende hjemmeside, hvor vi giver dig konkrete tips til større synlighed på Google og flere kunder.

Hvorfor vælger kunderne DanaWeb?​

​DanaWeb er på få år blevet Danmarks største webbureau og den førende leverandør af hjemmesider og online marketing til danske virksomheder. Vi tager ansvaret for hele processen lige fra webdesign og udvikling til hosting og markedsføring, samt den løbende servicering og opfølgning. Du finder vores webbureau lokalt i København, Aarhus, Odense og Aalborg.

​4

lokale afdelinger

+50

anerkendte certificeringer

+120

dedikerede medarbejdere

+10.000

tilfredse kunder

Tips til succes med din hjemmeside!

Vi har succes, når du lykkes med din virksomhed på nettet.

Derfor vil vi gerne dele nogle tips med dig - helt gratis!

Mobilvenlig

​Dine kunder og deres adfærd er mobil - det skal du også være.

Synlig

Uanset hvem din målgruppe er, så vær synlig, dér hvor de er.

Unik

Skil dig ud fra mængden og vis kunderne, hvorfor de skal vælge dig.

Ansvarlig

Din virksomheds succes bygger på ansvarlige valg. Husk hjemmesiden. 

Vil du høre mere om vores hjemmesider?​

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på DanaWeb på Facebook DanaWeb på LinkedIn instagram

4/5 stjerner i snit ud af mere end 850 anmeldelser på Trustpilot & Google - Copyright 2019 © DanaWeb A/S

Designet & udviklet af DanaWeb - opbygget i DanaCMS​