Større synlighed, mere trafik & flere kunder med søgemaskineoptimering

Topplaceringer på Google

Løbende SEO-optimering

Flere besøgende & nye kunder

Vil du høre mere om vores SEO?

Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Søgemaskineoptimering (SEO)

Søgemaskineoptimering af din hjemmeside til Google giver større synlighed, mere trafik og flere kunder.

Hvad er SEO?

SEO, er en forkortelse for det engelske ord Searc​h Engine Optimization, og kaldes også søgemaskineoptimering på dansk. Her optimerer vi din hjemmeside og dens indhold, så den vises i toppen af søgeresultaterne på Google, der bruges af 95% af danskerne - og dermed også dine kunder.

Placeringer i toppen af Google

Med placeringer i toppen af søgemaskinen Google opnår du relevant synlighed overfor dine kunder, når de søger efter dig som fagmand, dine serviceydelser eller dine produkter. Og det er uanset, om du henvender dig til et lokalt, nationalt eller globalt marked. 

Vi optimerer og synliggør det, som skaber mest værdi for dig, så du i stedet kan bruge tiden på det, du er bedst til.

Flere besøgende & flere kunder

​Høje placeringer og øget synlighed på Google, giver dig og din hjemmeside flere relevante besøgende og ikke mindst flere kunder til din virksomhed. Google-optimering kan groft sagt koges ned til følgende:

  • topplaceringer og større synlighed på Google
  • mere relevant trafik ind på din hjemmeside
  • flere henvendelser og kunder til dig!

Fokus på indhold & brugervenlighed

​Når vi laver søgemaskineoptimering, sørger vi for at skabe relevant og unikt indhold på din hjemmeside, så både kunderne og Google kan finde frem til den. Men vi arbejder også med brugeroplevelsen, så dine kunder besøger flere sider, bruger længere tid på dit website og endnu flere henvender sig - og kommer igen!

Erfarent SEO-bureau

​Som Danmarks største leverandør af hjemmesider og online marketing, har vi mange års erfaring med søgemaskineoptimering og Google som SE​O-bureau. Vi ved, hvad der virker for vores kunder - og vi ved også, hvad man bør holde sig fra.

Ved at vælge os, er du sikret et specialiseret SEO-bureau, der desuden samarbejder med Google som Pre​mier Google Partner.

Opsætning & løbende SEO-optimering

​Vi sørger for professionel opsætning​ af søgemaskineoptimering på din hjemmeside og står også for det efterfølgende løb​ende arbejde med SEO-optimering, så du kommer foran konkurrenterne på Google - og bliver der!

Det gør vi ved bl.a. at optimere dine søgeord, tekster og landingssider, så de matcher det ønskede fokus - året rundt. Og vi kvalitetssikrer løbende, at relevansen, efterspørgslen og konkurrencen er optimal, så du opnår det maksimale udbytte.

Analyse & rapportering

​Vi analy​serer og rapp​orterer løbende resultaterne af dine placeringer, besøgende og kundehenvendelser, så du får det forventede afkast af din investering - uanset, om ønsket er flere henvendelser eller mere salg. Det gør vi ved hjælp af overskuelige rapporter og personlig opfølgning ved din faste kontaktperson. Det sikrer, at vi opnår målene - i tæt dialog med dig.

Hvad koster SEO?

Hos DanaWeb, kan du komme i gang med søgemaskineoptimering fra kun 7.695 kr./årligt ex moms.​ Prisen afhænger af antallet af søgeord og længden på den periode, du ønsker, vi skal hjælpe dig.

Få en gratis SEO-analyse

Hvis du gerne vil have større synlighed på Google og flere kunder, så prøv vores gratis SEO-analyse. Her analyserer vi din hjemmeside mht. SEO, brugervenlighed samt konvertering og giver dig konkrete forslag til optimering.

Vil du vide mere?​

Ønsker du at høre mere om søgemaskineoptimering hos os som SEO-bureau, så kontakt os på telefon 55 55 55 55 eller info@danaweb.dk - det er helt uforpligtende.

Hvorfor vælger kunderne DanaWeb?​

​DanaWeb er på få år blevet Danmarks største webbureau og den førende leverandør af hjemmesider og online marketing til danske virksomheder. Vi tager ansvaret for hele processen lige fra webdesign og udvikling til hosting og markedsføring, samt den løbende servicering og opfølgning. Du finder vores webbureau lokalt i København, Aarhus, Odense og Aalborg.

​4

lokale afdelinger

+50

anerkendte certificeringer

+120

dedikerede medarbejdere

+10.000

tilfredse kunder

4 tips til succes med søgemaskinoptimering!

​Du kan sagtens lade dig forvirre af alverdens "eksperter" indenfor Google-optimering.

Men du kan også gøre det simpelt. Derfor får du lidt tips fra os - helt gratis!

De rigtige søgeord

Overvej relevans, søgevolume og konkurrence, når du vælger søgeord.

Det rette indhold

Sørg for, at din hjemmesides indhold er relevant og unikt.

De rigtige argumenter

Gør det tydeligt, hvorfor kunderne skal vælge dig.

Det rette bureau

​SEO sammenlignes ofte med religion. Vælg din Gud med omhu.

Vil du høre mere om vores SEO?​

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på DanaWeb på Facebook DanaWeb på LinkedIn instagram

4/5 stjerner i snit ud af mere end 850 anmeldelser på Trustpilot & Google - Copyright 2019 © DanaWeb A/S

Designet & udviklet af DanaWeb - opbygget i DanaCMS​