Se eksempler på hjemmesider og få inspiration til design af hjemmeside

Responsivt design

Brugervenligt CMS

Gratis opdatering & fri support

Vil du høre mere om vores hjemmesider?

Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hjemmeside-design og referencer

Se unikke hjemmesider designet af DanaWeb - i responsive design og brugervenligt CMS - og få priser.

Unikt design af hjemmeside

Her kan du se nogle eksempler på hjem​mesider, vi har designet. De kan bruges som inspiration - uanset om du er ny eller eksisterende kunde.

Husk, at du som kunde ved DanaWeb har mulighed for et gratis redesign af din hjemmeside hvert andet år. Det sikrer dig, at du altid har et tidssvarende website.

​Hvis du savner nogle specifikke eksempler, f.eks. din branche eller lokalområde, så kontakt os venligst.

Klik nedenfor og se eksempler​

Responsivt design & CMS

Hjemmesiderne er udviklet i et responsivt design, så de automatisk tilpasser dig både mobil, tablet og desktop - og dermed er mobilvenlige. Indholdet skal dog kun vedligeholdes ét sted.

Bagved websitet finder du vores brugervenlige opdateringsmodul (CMS), hvor indholdet nemt kan redigeres - lige så enkelt som i tekstprogrammet Word.​

Gratis opdatering & fri support

​Vores aftaler omfatter gratis opdatering af websitets indhold - året rundt. Så hvis du ikke selv har tiden, lysten eller evnerne, sender du blot dine opdateringer til os, hvorefter vi laver dem - uden ekstra omkostninger.

I vores kundeservice, vil en fast kontaktperson hjælpe dig og sikre kompetent service og rådgivning. Her har du samtidig fri support, der altid giver dig mulighed for at kontakte os med spørgsmål til website og mail.

Anmeldelser på Trustpilot

​Overvejer du at blive kunde, kan du evt. læse, hvad vore kunder udtaler om os på Trustpilot. Her har vi mere end 600 anmeldelser og en samlet bedømmelse på 4/5 stjerner i gennemsnit.

Hør hvad kunderne siger

​I videoen her på siden, har du også mulighed for at møde nogle af vore kunder. Her uddyber de, hvordan de bruger vores produkt og service samt hvordan, det skaber værdi for deres virksomheder.

Priser på hjemmesider

En professionel hjemmeside hos DanaWeb koster fra kun 4.788 kr./årligt ex moms. Prisen omfatter responsivt design, brugervenligt CMS, gratis opdatering og fri support.​

Vil du vide mere?

Vil du høre mere om vores hjemmeside-design og priser, så kontakt os på telefon 55 55 55 55 eller info@danaweb.dk - det er helt uforpligtende.

Hvorfor vælger kunderne DanaWeb?​

​DanaWeb er på få år blevet Danmarks største webbureau og den førende leverandør af hjemmesider og online marketing til danske virksomheder. Vi tager ansvaret for hele processen lige fra webdesign og udvikling til hosting og markedsføring, samt den løbende servicering og opfølgning. Du finder vores webbureau lokalt i København, Aarhus, Odense og Aalborg.

​4

lokale afdelinger

+50

anerkendte certificeringer

+120

dedikerede medarbejdere

+10.000

tilfredse kunder

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på DanaWeb på Facebook DanaWeb på LinkedIn instagram

4/5 stjerner i snit ud af mere end 850 anmeldelser på Trustpilot & Google - Copyright 2019 © DanaWeb A/S

Designet & udviklet af DanaWeb - opbygget i DanaCMS​