Se eksempler på hjemmesider og få inspiration til webdesign

Responsivt design

Brugervenligt CMS

Gratis opdatering & fri support

Vil du høre mere om vores hjemmesider?

Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Referencer

Se eksempler på hjemmeside-design fra DanaWeb - i responsive design og brugervenligt CMS - og få priser.

Inspiration til webdesign

Her kan du se nogle eksempler på hjemmesider, vi har designet. De kan bruges som inspiration - uanset om du er ny eller eksisterende kunde.

Husk, at du som kunde ved DanaWeb har mulighed for et gratis redesign af din hjemmeside hvert andet år. Det sikrer dig, at du altid har et tidssvarende website.

Se vores referencer

Hvis du savner nogle specifikke eksempler, f.eks. din branche eller lokalområde, så kontakt os venligst.

Responsivt design & CMS

Hjemmesiderne er udviklet i et responsivt design, så de automatisk tilpasser dig både mobil, tablet og desktop - og dermed er mobilvenlige. Indholdet skal dog kun vedligeholdes ét sted.

Bagved hjemmesiden finder du vores brugervenlige opdateringsmodul (CMS), hvor indholdet nemt kan redigeres - lige så enkelt som i tekstprogrammet Word.

Gratis opdatering & fri support

​Vores aftaler omfatter gratis opdatering af hjemmesidens indhold - året rundt. Så hvis du ikke selv har tiden, lysten eller evnerne, sender du blot dine opdateringer til os, hvorefter vi klarer dem - uden ekstra omkostninger.

I vores kunderservice, vil en fast kontaktperson hjælpe dig og sikre kompetent service og rådgivning. Her har du samtidig fri support, der altid giver dig mulighed for at kontakte os med spørgsmål til hjemmeside og mail.

Hør hvad kunderne siger

​I videoen her på siden, har du mulighed for at møde nogle af vore kunder. Her uddyber de, hvordan de bruger vores produkt og service samt hvordan, det skaber værdi for deres virksomheder.

Anmeldelser på Trustpilot

​Overvejer du at blive kunde, kan du evt. læse, hvad vore kunder udtaler om os på Trustpilot. Her har vi mere end 600 anmeldelser og en samlet bedømmelse på 4/5 stjerner i gennemsnit.

Vil du vide mere?​

Vil du høre mere om vores hjemmesider, så kontakt os på telefon 55 55 55 55 eller info@danaweb.dk - det er helt uforpligtende.

Hvorfor vælger kunderne DanaWeb?​

​DanaWeb er på få år blevet Danmarks største webbureau og den førende leverandør af hjemmesider og online marketing til danske virksomheder. Vi tager ansvaret for hele processen fra webdesign og udvikling til hosting og markedsføring, samt den løbende servicering og opfølgning. Du finder os lokalt i København, Aarhus, Odense og Aalborg.

​4

lokale afdelinger

+50

anerkendte certificeringer

+150

dedikerede medarbejdere

+10.000

tilfredse kunder

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os påDanaWeb på FacebookDanaWeb på LinkedInDanaWeb på Google+  instagram

4/5 stjerner i snit ud af mere end 600 anmeldelser på Trustpilot - Copyright 2017 © DanaWeb A/S

Designet & udviklet af DanaWeb - opbygget i DanaCMS​