Responsive design tilpasser dit website til mobil, tablet & desktop

Responsivt design

Brugervenligt CMS

Gratis opdatering & fri support

Vil du høre mere om vores hjemmesider?

Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Responsivt design

​Responsive webdesign tilpasser din hjemmeside til alle enheder og gør den mobilvenlig - læs hvordan.

Hvad er responsive design?

Responsivt webdesign, er en måde at designe din hjemmeside på, så den automatisk tilpasser sig til alle mobile enheder, browsere og skærmstørrelser. Det betyder, at dine besøgende får den bedst mulige visning af websitet – uanset om de besøger siden fra mobil, tablet eller desktop.​

​Hvorfor vælge responsive design?

​Foruden fordelene ved, at designet automatisk tilpasses alle enheder, så gør et responsive webdesign samtidig din hjemmeside mobilvenlig. Det er vigtigt i dag, da 50% af websitets besøgende typisk kommer herfra.

Med et responsivt design behøver du kun én version af din hjemmeside og modsat tidligere, så slipper du for et mobilsite som supplement til din almindelige hjemmeside. Indholdet skal desuden kun opdateres ét sted.

Google rangerer også hjemmesider ud fra mobilvenlighed i sine søgeresultater, ligesom et responsive design er en klar fordel ved annoncering med Google AdWords eller Facebook Ads.

Mobile first og den mobile bruger

Da en responsiv hjemmeside samtidig giver dig en mobilvenlig hjemmeside, sørger vi for, at du lever op til ”mobile first”-begrebet. 

Brugeren er i dag mobil og det er deres adfærd også. Det betyder f.eks., at de kan have en anden adfærd, når de besøger din hjemmeside fra mobil i forhold til, når det sker fra en computer. Men bare rolig – det hjælper vi med, når vi designer dit nye responsive website.

Eksempler på responsive hjemmesider

​Her kan du se eksempler på hjemmesider i responsivt design, der er designet og udviklet af DanaWeb. De kan bruges som inspiration til webdesign

​Som kunde hos DanaWeb, har du mulighed for et gratis redesign hvert andet år. Det sikrer dig, at du altid har et tidsvarende website online.

Adfærd på tværs af kanaler og enheder

Ved at vælge en hjemmeside i responsive design, så sikrer du, at din virksomhed lever op til dine kunders adfærd online.

I dag er det helt almindeligt, at en bruger besøger en hjemmeside flere gange i løbet af beslutningsprocessen. Besøg, der foretages fra både mobil, tablet og desktop. Samtidig, kan de ske via forskellige kanaler som søgemaskiner, sociale medier osv. Det er det, der populært kaldes ”cross channel – cross device”.


Hvad koster det?

Hos DanaWeb, koster en hjemmeside i responsive design fra kun 4.788 kr./årligt ex moms. Prisen omfatter responsivt design, brugervenligt CMS, gratis opdatering og fri support.​

​Vil du vide mere?

Hvis du vil høre mere om responsive design og vores professionelle hjemmesider, kan du kontakte os på 55 55 55 55 eller info@danaweb.dk - det er helt uforpligtende.

Hvorfor vælger kunderne DanaWeb?​

​DanaWeb er på få år blevet Danmarks største webbureau og den førende leverandør af hjemmesider og online marketing til danske virksomheder. Vi tager ansvaret for hele processen lige fra webdesign og udvikling til hosting og markedsføring, samt den løbende servicering og opfølgning. Du finder vores webbureau lokalt i København, Aarhus, Odense og Aalborg.

​4

lokale afdelinger

+50

anerkendte certificeringer

+120

dedikerede medarbejdere

+10.000

tilfredse kunder

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på DanaWeb på Facebook DanaWeb på LinkedIn instagram

4/5 stjerner i snit ud af mere end 850 anmeldelser på Trustpilot & Google - Copyright 2019 © DanaWeb A/S

Designet & udviklet af DanaWeb - opbygget i DanaCMS​